2021-11-18 21 浏览
大角咀最近都有好多新兴嘅小店有甜品有西餐,今次我哋就去咗一间食西餐,佢哋有小食Pizza意粉😚今次我去咗叫咗一个小食拼盘、烟三文鱼pizza同埋一个炒猪肉烩饭💛小食拼盘💰108小食拼盘有四款,分别有芝士薯条、柚子蜜糖酥炸鸡翼、炸鱼手指和吉列广岛蚝😋个柚子蜜酥炸鸡翼非常香脆,淡淡的柚子香味令到鸡翼更加滋味。芝士薯条系粗薯条🍟满满嘅芝士舖在薯条上,非常满足!炸鱼手指都非常满意,炸到黄金色而且鱼肉非常滑💛吉列广岛号嘅红肉都非常大粒,而且入面都好Juice👍🏻🙆🏻‍♀️招牌明太子海鲜薄饼 💰118见到佢哋有推荐就想试吓佢哋嘅招牌明太子海鲜薄饼,佢哋嘅薄饼系趣薄饼,咬落去非常香脆,即使有好多海鲜同埋酱汁, pizza饼底都系非常之脆口👍🏻❤️而且佢嘅海鲜份量都非常足料,可以食到有虾同埋烟三文鱼辣肉肠伊比利亚猪肩炒饭 💰148炒饭嘅卖相非常靓,以一个平底镬嘅形式上,建议要趁热食,食到好香嘅辣肉肠味,再加埋簿片嘅伊比利亚猪肩,味道非常夹和适中,不会觉得辣肉肠非常油腻😚

小食拼盘💰108

招牌明太子海鲜薄饼 💰118