2023-02-10 160 浏览
是日靓晚,同朋友经过见到紫色灯几型,一于就入去试下🤪坐低老细同员工都好好招呼,同我哋有讲有笑之余仲好有心机咁介绍餐厅嘅招牌菜,有钱菜到主菜再到嘢饮都推介左几样,值得加分👍🏻👍🏻👍🏻今晚叫左一个前菜,三个主菜,两杯饮品,全部都比想像中出色🤤首先有龙虾牛角包,呢个包超级足料,龙虾肉同馅料多到满写出嚟,个包食𠮶阵仲keep到好松脆依家系想要😚之后就系三个主菜~打头阵有炭烧安格斯肉眼,呢个系全最正最出色嘅一道菜!我叫左三成熟,卖相靓仔,肉汁鲜甜,外香内嫩,必试之选❤️❤️❤️之后有黑松露羊架,正正常常都几好食,而且冇乜骚味,值得一赞👍🏻仲有个薄批Pizza,呢个都超级正,可以拣三样配菜,加埋大量芝士,焗到变流心状态,回味无穷😆👍🏻👍🏻最后我同朋友分别叫左杯Banana Mocha 同紫薯Smoothie,Mocha拉花好靓,有阵阵香蕉香味,几得意,Smoothie 好有惊喜,有雪糕口感,而且唔算太甜,推荐推荐❤️‍🔥埋单九百蚊左右,环境嘢食服务都高水准,物有所值,临走同老板倾计先知原来平时下午三点仲会有下午茶Tea set,可以再战🤤🤤🤤
是日靓晚,同朋友经过见到紫色灯几型,一于就入去试下🤪

今晚叫左一个前菜,三个主菜,两杯饮品,全部都比想像中出色🤤

之后就系三个主菜~