2009-03-27 144 浏览
原味作家比我的感觉好熟悉, 系熟悉到好似市面上已经有好近似嘅产品...不过对顾客来说是好的, 多d选择~大少好钟意饮汤, 尤其鸡汤, 一行到埋去话可以试饮, 佢每日有特定的款式试, 今日就试左木瓜猴头菇螺头煲山斑鱼, 一饮, 无咩味, 不太咸, ok.试鸡汤, 偏淡, 原来唔系煲定好多款, 所以无得几多试, 佢地净系摆大路的出来卖.试左3-4杯仔, 最后要左12安士嘅鲮鱼猪骨煲𫠒鱼莲藕 (因为鸡汤好少选择几乎无得拣..)一杯$28拎走, 见佢地lee款汤都差不多卖到见底lu, 有盖好方便, 行左3分钟见到大少比佢饮啦, 佢话几好饮wo~ 2个人分饮完都几full~ 大少话起码不用自己买料煲就有汤饮ok wo~都系嘅~
大少好钟意饮汤
2009-03-23
$28 (其他)