本身约好咗同朋友一齐嚟大寿司食嘢嘅,但系 一入门口带位见到我哋有两架bb车就即刻黑口黑面。。我哋三个大人两个bb有两架bb车。本身食过都知有楼梯好唔方便 上左去之后上面长头发女楼面同一个有平阴既男同事又再态度好差好差问几多位啊 仲要一路食香口胶一路讲。个长头发女楼面就话我地2架bb车要我地收起 我朋友就收起佢个车 因为自己bb一定要坐自己车5可以收起。都谂住食5到嫁拉 旦点知佢又冇问题 个女楼面安排左个最入最逼既卡位 我朋友就抱住个几个月大既bb坐卡位 我同个女就坐对面 最有问题系个女楼面识拉开最出个位比我拍bb车 旦系冇谂过拍原车之后大人系入5到去坐 系个过程中令我个女撞亲个头当然之后成餐饭过程 班楼面企埋一堆 禁住个咪一路望我地一路讲成餐饭既过程就好似地狱式折磨 个2个楼面系冇过黎 系另一个肥肥地既男同事帮我地上菜 拎野碗大寿司都5系第一次去食,次次埋单都系系度埋5会叫我地洛去埋 连埋单比钱我老公都系自己比人叫洛去埋 旦洛左去要企住等人洛黎埋 之后等左一阵我老公帮我地推埋2架车洛去先有人洛去埋单 比个钱都好似比成班人围住玩咁
本身约好咗同朋友一齐嚟大寿司食嘢嘅,
但系 一入门口带位见到我哋有两架bb车就即刻黑口黑面。

个女楼面安排左个最入最逼既卡位
系个过程中令我个女撞亲个头