2024-08-28
朋友喺天后做嘢,约咗佢lunch小聚一下,佢话平时同同事去食开,装修都有好对好得意嘅插画,仲有几款2 play嘅小游戏可以玩,连男仔都觉得fun~好特别~黄金黑豚猪扒pan丼~份量几大。啱啱上菜时都无从入手,好彩有一个2 steps指引,教我将个猪扒同蛋移植去碗饭。因为要把握时间令D蛋变滑蛋,所以有D紧张,好似自己有份煮咁,好好玩。吉列猪扒炸得非常好,外皮又薄又脆,猪扒仍然有肉汁、有厚度。配埋滑蛋嘅甜,成个饭都系大大啖咁食。1丼2味就试左味增蒜香牛肉乌冬同埋滑蛋鳗鱼饭。自己本身酷爱蒜味,所以个汤系一流,仲有大量蒜蓉系里面。滑蛋鳗鱼相对地无好特别,不过都系水准之上。不过其实两小碗加埋都唔少野,劲饱!临走时仲见到位疑似猫店长!好乖好可爱!