2016-10-23 722 浏览
同老公食生日饭,因为钟意去澳门玩,慢慢就开始钟意食葡国菜,亦都贪呢间对住个靓靓尖沙咀海景,所以就拣咗呢间喇。第一次用Openrice既订座系统,餐厅系用餐当晚cfm咗我有去用餐之后,第二日就收到email话尐分已经入到我account喇,真系超快。都系讲返餐饭先啦,系坐近窗位既,因为订咗枱后再打电话去餐厅request。真系好想好想好想超想食个柠檬白酒煮蚬,点知当晚无蚬丫,唯有改食虾啦,不过都好味丫一order完嘢食,餐厅就按人头serve咗包包先先嚟个乳猪,有少少可惜系唔及澳门个间restaurante escada 咁好食,猪皮无restaurante escada咁脆之后就系炸马介休薯球,出附意料之外咁好味㖞,老公话仲好食过上面提过个间呢最后就系虾,好味,虾谷好易开最后都系个句,食唔到柠檬白酒煮蚬好失望,希望下次去可以食到啦!

,唯有改食虾啦,不过都好味丫

一order完嘢食,餐厅就按人头serve咗包包先
葡式烧乳猪
炸马介休薯球
最后就系虾,好味,虾谷好易开
烧虾
2016-10-22