餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2022-05-21 18 浏览
话说咁啱泥开将军澳整嘢,知道“饺掂”有分店系树,我作为饺子怪,当然要试下啦,哇…一试,忍唔住要赞一赞。我经常去开湾仔,西环店帮衬,出品水准好有保证,馅料,汤料用每日新鲜猪肉制作,最正系无味精;尐小食好好食,醋汁和食物腌制时间非常好。今次泥到,可能太肚饿,点了芫茜汤饺,雪梨水,一饮汤,wow....味道有少少少少分别,浓郁左,清甜左,鱼同粉葛味好出,,再食饺子,硬系觉得有好香的猪肉味,皮面烟轫,粒粒涨卜卜,大大只;再饮埋个雪梨水,无得弹。食饱后我细细声问个个靓靓姐姐,系咪妳哋尼间好味尐咖?佢就好有礼貌带点自豪地讲,“点会吖,我哋老板经常亲自到店铺巡视,食果尐食物咖,间间一样咖啦!” 赞地方整洁,唯一是人客坐位可能有多少进步空间少少意见
地方整洁,唯一是人客坐位可能有多少进步空间
少少意见
2022-05-21