2013-07-08
早几日几条友懒洋洋咁出旺角,差唔多晚饭时间谂住打边炉,又话唔想去酒楼任食咁cheap,其中一个就介绍我地去佢食过个间试下。行左好耐(I think..)终于到啦,已经super肚子饿。无打定电话黎订位,行到过去见到已经差唔多坐爆。好彩!!咁多人食都唔会差得去边架啦。我地就叫左个靓鸡煲,然后再叫下d肥牛丫,墨鱼滑同烧粟米。肥牛一定要叫,口感几嫩下唔系太贵都几值得叫黎试下。个鸡煲就大大煲,鸡肉都几滑,撇开个辣唔讲,d鸡肉口感都几似屋企食到个d,好香同真系好有鸡香味!yummy烧粟米本来无打算叫既,不过打边炉无食过粟米对我黎讲唔够完整,所以叫左条烧既。味道都唔算架,佢呢度买个d粟米好甜,粒粒都好似浸过糖水咁XDDD我食停唔到!!!今晚加埋野饮埋单个阵就around $110位啰,都唔错。
今晚加埋野饮埋单个阵就around $110位啰,都唔错。