2024-06-26 196 浏览
今日嚟到尖沙咀食野,上网揾到呢间餐厅,就嚟试试佢!餐厅入边有啲大枱同埋包厢都可以唱K !应该系多人啲先可以book到呢啲位,同埋要预先讲定食物选择都几多,尤其是系牛肉同埋海鲜种类都唔少我就嗌咗个蕃茄薯仔鱼汤做汤底,就咁饮都好清甜👍🏻嗌咗个羊肉片试一试,老板话系新入货,叫我哋俾啲意见🤣羊肉片好软熟,唔会好大浸膻味!担心羊膻味嘅人就可以试试呢款羊肉!牛肉方面,叫咗个美国prime牛小排,肉质软嫩,油脂嘅香味同牛味平衡得几好👍🏻呢个金沙响铃真系好正‼️响铃新鲜炸起好酥脆,配埋咸蛋黄酱非常之香口😋不过两个人食就略嫌有啲漏🤣食完劲饱,如果多啲人share应该会好啲~呢碗葱油拌面,有啲焦香葱味,又唔会太咸,唔错打边炉有得食麻辣鸭血真系好正😋-总结:一间好适合一大班人嚟食嘅打边炉,相信可以坐包厢一边打边炉一边唱K嘅体验应该更好!
今日嚟到尖沙咀食野,上网揾到呢间餐厅,就嚟试试佢!

食物选择都几多,尤其是系牛肉同埋海鲜种类都唔少

我就嗌咗个蕃茄薯仔鱼汤做汤底,就咁饮都好清甜👍🏻

嗌咗个羊肉片试一试,老板话系新入货,叫我哋俾啲意见🤣

呢碗葱油拌面,有啲焦香葱味,又唔会太咸,唔错

打边炉有得食麻辣鸭血真系好正😋
2024-06-25