记得同仔仔去完炑八韩烤亲子餐厅食嘢之后无耐,佢有问过我几时再去食可以拉到好长嘅芝士粟米😝既然系咁趁而家有多少少空闲时间就带埋佢同表姐仔再去食同玩~今次去到嘅时候儿童餐有新增咗新款式,最重要嘅系playroom 增加咗波波池好玩好多🤩两个小朋友食饱就即刻冲去玩,所以今次连韩服都无着到🤣我同妹妹就可以趁住佢哋去玩嘅时候,一边饮住甜蜜士多啤梨香蕉奶昔🍹同泡沫鲜奶🥛一边食烤肉,安安静静咁享受食物😌🥩 顶级霜降牛小排油脂分布平均,牛肉味香浓,肉质一啲都唔靱,仲好软腍。🐟 韩国鳗鱼系由店员帮我哋烤,佢哋手势真系唔错,每一块都烤到外脆内软,点埋鳗鱼汁食真系好惹味🤤🐥芝士炸鸡全份 同样都系外脆内软,啲肉仲好juicy, 配合埋洒上嘅韩式芝士粉一齐食,我哋几个芝士控食到舐舐脷😋🐧企鹅泡泡浴同鬈发的可爱狮子粉🦁同样都系以茄汁肉碎做酱汁,分别配上紫菜包饭同螺丝粉,啱晒小朋友口味👦🏻👧🏻两个小朋友见到🍰卷蛋棒棒糖 嘅造型已经急不及待话要食😆而呢款甜品作为一餐嘅完结,对于小朋友来讲简直就系完美😍见到荃湾开咗分店仲要玩嘅地方大咗,下次要带埋表妹仔一齐去玩先得😚

甜蜜士多啤梨香蕉奶昔 / 泡沫鲜奶

韩国鳗鱼