有得玩有得食之《薯仔屋电影餐厅》每次经过,女女都好想去呢间西餐厅,因为门口有夹公仔机,餐厅环境有电影院气氛,仲有一个小玩具角比小朋友玩,门口仲有4只鹦鹉睇,好得意,职员安排座底后,仲比左颜色同填色纸比女女油颜色,真系有得玩有得食,Menu都好多选择,有不同Set套餐,饮品同甜品都好吸引,价钱非常抵食,餐厅可以包场开Party,一个价唔限人数,绝对抵玩,餐厅位置系戏院隔离,买完小食仲可以入去睇戏,晚餐Set 意式香煎芥茉猪扒忌廉汁意粉:意粉口感好好,弹牙爽口,猪扒份量大,肉质松软,芥茉味唔算重,忌廉汁质地唔爽杰身,食完唔会腻,晚餐Set 铁板烧汁肉眼扒配薯菜:肉眼扒份量超大块,而且肉质十分软淋,唔会煎到过左火位,薯条唔会炸到干哂,每条都好粗身,晚餐Set加配 $10(每份) 黑松露忌廉汤:味道好浓,黑松露味重,汤质地滑身,容易入口,+$18杂锦串烧3串(猪、鸡、牛)儿童餐A (芝士肉酱意粉、蜜汁鸡翼、牛油粟米、西兰花、饮品、迷你雪糕):呢个儿童餐应该好好食,女女自已一个食哂个儿童餐,我有试过牛油粟米都甜甜地,总结,价钱真系唔算贵,而且食物几好食。
有得玩有得食之《薯仔屋电影餐厅》

+$18杂锦串烧3串(猪、鸡、牛)

总结,价钱真系唔算贵,而且食物几好食。
2024-04-06