2024-05-12
-HABO室内钓虾场🍽️-钟意食虾🦐朋友一定要自己试下自己钓俾自己食既感觉好有满足感嫁🤣Habo仲要系室内有冷气坐位舒服岩哂夏天放假唔知去边玩既消磨时间好地方因为佢每小时咁收费玩几耐任你拣 $140/小时😉可以同朋友或者一家人黎都得👍-职员首先会教你点用工具🧰去钓🎣有虾毛做饵之后要有耐性等虾咬左d野食个浮波一沉就可以chok起!当然听就好简单小编玩左一个钟先得一只虾但隔离d职业选手已经有20几只🤣但唔洗惊就算钓唔到餐厅都有安慰奖俾你仲帮你煮埋即刻开餐👍餐厅有5款口味俾你拣😌流沙黄金虾一定系首选果然师傅整得好有获气劲香脆😋-🌟评分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 新蒲岗六合街9号Artisan Hub地舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_新蒲岗#foodieluveat_港式#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相机食先 #吃货 #食好西 #
HABO室内钓虾场🍽️
🌟评分:🏅🏅🏅🏅🏅
📍地址: 新蒲岗六合街9号Artisan Hub地舖
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_新蒲岗
#foodieluveat_港式
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相机食先 #吃货 #食好西 #假日好去处 #室内钓虾场 #钓虾 #自己食自己钓 #流沙黄金虾 #蒜香酱油虾 #川味麻辣虾 #酸甜咕噜虾 #白灼虾 #新蒲岗