2022-08-23
稻八日式火锅炸物放题 (大埔).好耐之前食呢间都记得质素好好,食材高质,多选择,价钱又唔贵,不过就系地方无咁就脚。搭铁嘅话应该太和站会方便啲.▪️200日澳洲谷饲牛肉放题$298▪️.好似我地咁唔太喜欢食肉嘅其实拣一个中等价位嘅set都好够食(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)呢个set除左本身呢个澳洲谷饲牛,仲有羊肉,豚肉以及北海道鸡片,个人觉得个鸡好好食好嫩又唔粗糙.$258以上嘅set系可以任食刺身,食几多叫几多,个人推荐象拔蚌,马刀贝,鲍片都好好食,新鲜又爽口.呢到仲有个好玩又有得食嘅地方,你系可以自己拣佢一早吉好嘅串烧之后自己炸炉炸,想偷懒嘅话叫一啲厨房整嘅炸物一样得!.每人仲有一杯häagen daz or dryers🤭呢个就任拎!.📌 稻八日式火锅炸物放题 (大埔)大埔旧墟直街4-20号美新大厦地下A2号舖.环境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
▪️200日澳洲谷饲牛肉放题$298▪️
. 每人仲有一杯häagen daz or dryers🤭 呢个就任拎!
📌 稻八日式火锅炸物放题 (大埔)
大埔旧墟直街4-20号美新大厦地下A2号舖
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️