今次系一次好愉快既用餐体验🥰🥰因为有得玩,又有得食,仲有野带走🤪🤪介绍食之前,介绍有咩玩同有咩拎先啦😈入座之前有个钓鱼游戏,钓到几多就有唔同既礼物,即时童真番晒黎😈虽然我地赢唔到折扣券、不过都拎到两把靓靓既扇💪🏻🎈日本产特选黑毛和牛放题套餐$439其实我地本来唔系拣呢个餐,本来谂住拣一个平少少,但系入座嘅时候见到隔离枱d牛肉咁靓,就决定食特选黑毛和牛餐🥰🥰🐮特选黑毛和牛🐷北海道梦之大地豚两只肉都非常高质,肥瘦适中,入口即溶,而且仲要系无限量供应,碟碟都咁靓👍🏻配埋甘露锅(类似寿喜烧)真系超正☺️☺️🎈豪华海鲜盛合(期间限定,套餐包埋😋)呢个盛合真系好有惊喜,2人份量竟然有四只鲍鱼、四只大扇贝、两只蚝,仲两只粗过手指公既大虾,睇相就知佢仲长过个锅😋😋净系呢个海鲜拼盘加埋和牛,已经值回票价😝😝🎈波子汽水放题(期间限定,套餐包埋😋)优惠又点止咁少,而家只要拣$289以上既套餐都会有埋波子汽水放题。今次真系可以饮番够本🤪🤪其实除咗以上既野食,仲有大量火锅配料可以自己食几多拎几多。夏祭期间仲有唔同既特色熟食提供,真系多野食到唔知点拣🤪🤪最后仲有多款口味Häagen-Dazs雪糕比大家任食,食到真系要

🎈日本产特选黑毛和牛放题套餐$439
🐮特选黑毛和牛
🐷北海道梦之大地豚
北海道梦之大地豚

🎈豪华海鲜盛合(期间限定,套餐包埋😋)
豪华海鲜盛合

🎈波子汽水放题(期间限定,套餐包埋😋)

最后仲有多款口味Häagen-Dazs雪糕比大家任食,食到真系要捧住个肚走🙈🙈
2021-08-04
北海道梦之大地豚