lunch时间嚟到人多到爆嘅观塘,醒目仔如我紧系一早用open rice book定位~仲有八五折!抵!位置唔难揾,系牛头角同观塘站之间,工厂大厦入口对正大马路巴士站,绝对唔会荡失路。去到餐厅13:15,餐厅居然无满座,不过book位有折都系book位好😂😂。lunch set都有十几款选择,包汤、餐包、饮品,相当丰富。但素食选择系零⋯不过多年素食经验~走𩠌系我强项!最后叫咗两个餐~温泉蛋卡邦尼意粉(走肉版)个汁有少少漏,面质唔好好弹牙或者有蛋香,又唔系稔哂唔好食,调味刚好,属于中规中矩。素友留意佢系有蛋同有五辛嘅。大啡菇汉堡配薯条(走肉版)薯条粗而且脆口,咸味适中,可惜份量偏少。第一次切汉堡包可以一刀切唔散开唔漏汁,某程度上都系一种出色😂😂。材料系新鲜嘅,咬落唔特别惊喜,都系中规中矩。食物质素普通,如果想追寻美食可以免喇,但性价比系高嘅,最后折完两个人食咗$171,以西式套餐嚟讲算好抵食,仲要坐得舒服坐得耐。推介俾想食餐丰富又要求唔高嘅人

温泉蛋卡邦尼意粉(走肉版)

温泉蛋卡邦尼意粉

大啡菇汉堡配薯条(走肉版)

大啡菇汉堡配薯条

2018-05-03