2018-01-28
好耐冇同妈咪去食过放题喇,难得佢话想食,就同佢去铜锣湾行街再食放题晚餐喇之前系旺角间组长食过唔错,今次就试下系CWB既分店一上到黎就有鱼虾蟹玩原来系promotion,唔同时间亦有唔同游戏玩,今次个game有3次摇骰机会,之后睇你摇到咩而换相应既奖品,我地最后中咗松叶虾脚4只刺身选择唔算太多,有8-10款,象拔蚌、带子、油甘鱼等都算新鲜,不过大赤虾就一般,头好黑,不过肉质都弹牙蟹脚唔算好大,如果加$38可以任叫,都抵食,尚算新鲜鳗鱼串 鸡肉起司卷 青椒仔烟肉串熟食选择都够多,味道唔错,鸡肉嫩滑,加上cheese更美味,烟肉夹住青椒食,可以中和油腻感寿司方面,上枱既卖相一般,有接近30款选择,当中有我最中意既左口鱼、海胆花之恋等等,味道不错天妇罗既种类多而特别,有三文鱼、木瓜、香蕉等,不过上枱既时候已经冻咗,外层炸粉已林,而且三文鱼天妇罗有腥味,有小小失望😞仲有冻热饮,汤,粥可以自己去拎,推介大家可以试下个花胶元贝水蟹粥,味道唔错,妈妈好like最后仲有甜品雪糕,甜品味道唔错,糯米糍、木糠布甸都好味细细件,唔怕浪费
蟹脚唔算好大,如果加$38可以任叫,都抵食,尚算新鲜
鳗鱼串 鸡肉起司卷 青椒仔烟肉串