🍳呢间想食一排 结果居然令人失望 想分享一下🍳去完海港城Pixar影相 谂唔到食咩 谂住排住拣 点知星期日两位居然即入🍳入到去觉得好逼同好烟 虽然佢抽风已经好劲 但我走都系有阵油烟味 🍳鸡蛋和牛汉堡扒 $110有得拣大中细 我地拣左中 餐纸试有教食嘅方法 要将适量嘅肉放上热石上烧 每三秒左右反反 生熟可以自己控制 开头系几好玩 但真系超级弹油 汉堡扒肉质其实系冇问题 肉系嫩而且有汁 问题系个蛋 蛋同石烧板中间𠮶层油多到好似炸紧个蛋咁 呢样我真系麻麻🍳芝士蛋蒜和牛汉堡扒 $124其实同最普通个唔太大分别 芝士系部分汉堡扒会食到 蒜系加系头到 因为我麻麻地个好油嘅蛋 所以都冇咩分别🍳跟餐仲有白饭 泡菜同面豉汤🍳值得一赞系店员会好自动波换冻左嘅石烧碟同埋店员都知铺细会俾个大袋装住随身物品🍳明白呢间野好多🙂🙂 可能人老左 唔钟意食饭坐得咁逼(饺子车仔面米线我ok )同埋咁油 同埋都百几蚊 可以有舒适d嘅选择。我中途有一刻谂 食得咁辛苦 点解唔买件汉堡扒番屋企煎😔我都可以界细细粒煎 一样有得食有得玩

🍳呢间想食一排 结果居然令人失望 想分享一下

🍳鸡蛋和牛汉堡扒 $110