咪睇「妈剧停」嘅工作好似好姿多采🤹🏽‍♂️咁,背后嘅忙碌、辛酸、压力,有苦同行知😞,所以阿叔间唔时都会放工同朋友饮杯嘢🥂,吹下水🗣!.呢间位于诺士佛台嘅酒吧就刚刚好满足到阿叔嘅要求,有野食🍽,有酒饮🥃,场内仲有大把游戏畀大家玩,table game♟、飞镖机🎯、beerpong🏓、波台、打机🎮样样有齐晒,一大班朋友玩吓、发泄吓就最啱!👍🏼👍🏼.咪以为呢间酒吧只著重提供玩,佢哋喺饮🍸同食方面都好有诚意。先讲饮,佢哋设计咗多款卖相吸睛嘅cocktail,款款都可以呃到唔少like,今次阿叔点咗 #荔枝台 ($128),荔枝酒中加入姜啤 、vodka同lime,味道清新,夏天饮好啱!😘.食物方面,除咗佐酒小食🍢,佢哋仲有提供薄饼🍕、意粉🍝等多款唔同饱肚菜式。以下小食喺阿叔嘅个人推介:#大澳虾酱鸡翼🐔:单骨香脆鸡翼,香浓虾酱味,非常惹味🤤#擂台多士:喺多士中夹咗芝士🧀、火腿同黑松露酱,外脆内软,味道香浓,用嚟送阿叔杯荔枝台一流#泰式生虾🦐:好大只嘅生虾,非常肥美,如果再冰冻啲,味道更好😅.另外厨师推介 - #别问我是谁 亦绝对值得一试,呢款菜式原来喺海胆汁象拔蚌意粉,象拔蚌爽口,配上creamy
#大澳虾酱鸡翼🐔:单骨香脆鸡翼,香浓虾酱味,非常惹味🤤
另外厨师推介 - #别问我是谁 亦绝对值得一试,呢款菜式原来喺海胆汁象拔蚌意粉,象拔蚌爽口,配上creamy嘅酱汁,好好味!