2016-03-15 261 浏览
老细请食饭,带左我黎呢间满有90年代feel嘅高级西餐厅,真系唔讲都唔留意原来大角咀有呢d好嘢食!入面装修好似一间bar好有feel, 仲有d船嘅饰物,好有90年代复古feel西餐黎讲呢间都算抵食,唔怪得人气爆登,迟五分钟黎都要等位,真系好彩!餐汤几特别,系蕃茄海鲜汤,虽然估计系蕃茄酱做,但味道酸酸甜甜,饮完特别开胃,啱哂我呢d怕食西餐会觉得腻嘅人先黎一个招牌必叫嘅得奖菜式- 黑松露pizza我老细冇介绍错,真系食完会想再叫睇卖相感觉会好似食三文治咁,但食落先知好有层次!一般会有三种食法,一种系就咁食原味,一种系黑唶酸酱食,一种系落沙律菜食。我自己就觉得酸酱加埋菜,夹三文治食,层次味道都特别出,特别丰富!特别要讲嘅个包嘅皮一d都唔简单,香脆不特止,上面仲有好多芝士粉系面,加埋黑松露嘅香味,绝配!主菜系 BBQ汁烧猪肋骨,卖相好得意,莳容上面插住左块饼,我觉得自己食紧一件艺术品讲返猪肋骨先,烧得好好,完全好林入口好松化,仲有就系啲,好野味,酸酸甜甜!加埋莳肉一齐食,热喇喇,好好食!最后跟set叫左个甜品,芒果奶冻,芒果令成件事冇咁腻,感觉特别新鲜。成晚呢餐都食得好开心,如果餐厅可以大间d
海鲜汤
先黎一个招牌必叫嘅得奖菜式- 黑松露pizza
我老细冇介绍错,真系食完会想再叫
BBQ汁烧猪肋骨
加埋莳肉一齐食,热喇喇,好好食!
芒果奶冻

成晚呢餐都食得好开心,如果餐厅可以大间d就更好喇,阔落d坐得舒服d!
海鲜汤
  • 黑松露菌酱意式马斯卡普芝士夹心比萨