📍去开元朗洗完车唔知食咩好,见到openrice啲人介绍呢间啲甜品好似几吸引就试下,横掂YOHO实有泊车优惠🤪(5分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌗🌑黑松露蛋黄酱亲子鸡扒配荞麦面($128)🌟🌟Dinner set配有味噌汤,茶碗蒸,羽衣甘蓝杂菜沙律,冰果茶同生果🌟🌟啲配菜好丰富,排得又靓,食得劲开心🥰鸡扒炸得都几juicy,,同埋个黑松露酱都几特别同惹味,会食到停唔到口😋荞麦面个汁就系正常soba点既汁,夏天热辣辣食就够晒开胃😝和风汉堡扒煎蛋吉列大虾配饭($148)呢个set有三只天妇罗🍤,食落炸粉唔会好厚,中上水准反而个汉堡扒几好味,虽然就咁食有少少咸,不过配埋珍珠饭就岩晒,可以成碗饭清晒无难度✋🏻😀Tiramisu炸弹蛋糕($88)呢度既甜品之前睇好似都ok,所以特登留左少少肚试下咩料子🫣呢个炸弹蛋糕其实系tiramisu 入面包著一层雪糕同啲啫喱,tiramisu系劲浓味🤓啲啫喱好有以前细个食黑森林蛋糕个啲啫喱既感觉,系童年既回忆🤣🤣🥹同埋上碟个阵只碟都系超冻,岩晒而家天时暑热既环境食🤣🤣价钱:🌕🌕🌕🌗🌑一个dinner set大概120蚊左右,包左前菜,餐汤同野饮,其实仲可以+38

(5分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌗🌑
黑松露蛋黄酱亲子鸡扒配荞麦面($128)

黑松露蛋黄酱亲子鸡扒配荞麦面

和风汉堡扒煎蛋吉列大虾配饭($148)
呢个set有三只天妇罗🍤,食落炸粉唔会好厚,中上水准
和风汉堡扒煎蛋吉列大虾配饭

Tiramisu炸弹蛋糕($88)
Tiramisu炸弹蛋糕

价钱:🌕🌕🌕🌗🌑
一个dinner set大概120蚊左右,包左前菜,餐汤同野饮,其实仲可以+38蚊追加啲甜品,不过冇我地想食个炸弹蛋糕,所以就惟有另外叫🫢整体黎讲个价钱算正常,同埋份量食完都够晒饱😏

交通:🌕🌕🌕🌗🌑
位于Yoho mall一期,搭西铁黎一出就到,渣车又可以用the point会员既积分/消费够一定金额可免费泊车,不过我地发现铺头系二楼个位置有啲难揾电梯上去,大家要预少少时间揾路或者直接问人🤣

环境:🌕🌕🌕🌕🌑
整体环境好靓同舒服,岩晒情侣或者女仔闺密黎打卡食饭😋同埋佢有啲落地玻璃,食饭个阵仲可以欣赏下啲风景😎

性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
日式西餐黎讲都算几有心思,摆盘好靓岩晒打卡,同埋dinner set有劲多伴菜,健康得黎又丰富,简直系睇得又食得🥰🥰甜品又有劲多款式选择,梗有一款岩你食,如果住系元朗既得闲要去试下呀😎
黑松露蛋黄酱亲子鸡扒配荞麦面
和风汉堡扒煎蛋吉列大虾配饭