2023-04-04
✅装修好靓 好有情调 ✅坐得舒服 位多人唔多(有两层)✅食物高质 前菜到甜品都好食✴️坐楼上会更靓✴️食物份量都几大 ✴️推荐食平日lunch!平好多⭕️Hungarian Gulash Soup ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(匈牙利式版罗宋汤 好好饮 加咗sour cream令成个味道好浓郁)⭕️Smoked Mackerel Pâté ⭐️⭐️⭐️⭐️(面包同鱼抹酱都好夹 好香)⭕️Schnitzel a la Holstein ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(必食招牌菜 炸得好脆又唔会皮肉分离 个炸皮有阵牛油香 猪扒唔嚡 仲可以搭啲酸菜中和油腻感)⭕️Nuremberg Sausage ⭐️⭐️⭐️⭐️(连我本身唔钟意食肠都觉得唔错 唔会太咸 肉香味足 配埋酱同酸菜食可以解腻)⭕️Kaiserschmarrn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(即是Emperor’s Pancake)(Pancake系外脆内软 边皮位有啲焦香味 好脆 面头嘅cream有种芝士奶香味 仲有酸酸甜甜嘅莓酱 整体都好夹 好好食)
✅坐得舒服 位多人唔多(有两层)
✅食物高质 前菜到甜品都好食
✴️坐楼上会更靓
✴️食物份量都几大
✴️推荐食平日lunch!平好多
(面包同鱼抹酱都好夹 好香)
⭕️Nuremberg Sausage ⭐️⭐️⭐️⭐️
⭕️Kaiserschmarrn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
(即是Emperor’s Pancake)