2019-11-08 78 浏览
趁今日收工收得早,又岀去揾食今次简左呢间泰国菜,呢间餐厅有分室内室外,又有好多种类既酒,可以同朋友饮反2杯,好似酒吧咁,好有情调💕马拉盏炒通菜,普普通通,冇乜特别!杂锦串烧,2猪2牛2鸡。猪同牛都好好好味,又淋又入味,好似慢煮甘。不过个鸡就麻麻地,我觉得比较硬虾饼,新鲜热辣辣上枱,记得等一阵先食,真系会辣嘴。d肉好弹牙,个皮又唔会好厚,好味😋菠萝炒饭,通常都会用菠萝装住,佢就用木桶都几得意!好足料,又有鱿鱼虾仁,数量都唔少,而且呢度饭超大兜,四个人食都可以!呢间餐厅都几有心思,室内有精心布置,每碟𩠌都会有啲花花草草系侧边做装饰,好有心思。下次会来再试吓其他菜式!不过有个重点,朋友买单比现金,预咗都会俾贴士,不过佢真系找得好散,要找45蚊,个待应就一张20,另外25都系散子。令人觉得唔系咁舒服。。。
趁今日收工收得早,又岀去揾食

马拉盏炒通菜,普普通通,冇乜特别!

杂锦串烧,2猪2牛2鸡。