2019-06-18 235 浏览
谂住揾间情调好d嘅餐厅庆祝生日,朋友推荐了这间,一睇食评,中意到不得了,极速订枱。其实我系冲住佢果张生日心意卡而来由入门口开始,服务都好周到,由于提前订枱嘅关系,我地被安排坐在卡座,好舒服。而成个餐厅嘅格调都好好。打开Menu,样样都好吸引好想食,最后叫左以下食物:个人比较中意墨鱼类的各样餐,一见到就会忍吾住想落单,今次都吾例外,虽然食到成口黑色,但好满足。而海鲜种类亦足够3人食。虽然海鲜吾算话好鲜味,不过都不过不失算吾错。呢个猪仔骨好有惊喜,食到我个fd停吾到口,佢肉质好鲜嫩,熬制过程中亦已骨肉分离,烤嘅味道亦啱啱好,甜甜地好易入口,会令人忍吾住想食多旧。个人就吾太好呢个,觉得个蛋太干,而蟹钳又无乜味道。沙律虽然份量好小,但味道好清新,牛油果配合得恰到好处。个名牌食得出系自家制饼干,食落好酥皮,仲好有层次,几高质,Waffle点埋个蛋黄酱/红豆蓉食吾错,甜而不漏。多谢餐厅免费提供的即影即有服务,仲好有心思地配埋张心意卡,令庆祝嘅人有份好美好的回忆!

打开Menu,样样都好吸引好想食,最后叫左以下食物:
西班牙海鲜墨鱼饭

西班牙猪仔骨

芝士煎蟹饼

个人就吾太好呢个,觉得个蛋太干,而蟹钳又无乜味道。
牛油果蟹肉沙律
沙律虽然份量好小,但味道好清新,牛油果配合得恰到好处。
抹茶麻糬窝夫

庆祝纪念