2022-12-16 124 浏览
红酒渍甜梨伴慢煮牛舌心 💰128第一次食牛舌心 估唔到个口感几得意 几有咬口牛味都几重 伴碟嘅红酒渍甜梨 食落有好少好少红酒味 甜嫩多汁嘅梨肉 清爽解腻带子浓虾汤💰98成碗汤集结咗虾的精华 浓缩埋一齐 🦐虾味好重上面只带子煎得啱啱好 外皮香脆 入面鲜嫩 唔会overcooked 义式卡邦尼扁意粉💰178呢个卡邦尼意粉有别于平时食开嘅卡邦尼呢个系用意大利传统嘅做法 用parma ham包住扁意粉食落首先食得到蛋汁裹住每一条意粉虽然看落好似冇咩配料,颜色亦不丰富,平平无奇,但系口感香滑,味道极浓😋😋😋 Virgin Mojito 💰68 & Y Show Mong Ye Naai Sik 💰78唔系香港人都唔会睇得明嘅拼音😂芒椰奶昔上面系海盐味嘅奶盖,下面就有芒果同埋椰子打碎嘅奶昔微甜,我个人就好中意呢杯👍🏻慢煮枫糖三文鱼💰268三文鱼用慢煮嘅方法整出嚟 真系好嫩滑枫糖的融合更加将三文鱼嘅味道提升 本身见到三文鱼下面全部都系枫糖 仲会担心会好甜好彩食落系可以接受到枫糖味💕
红酒渍甜梨伴慢煮牛舌心 💰128

呢个卡邦尼意粉有别于平时食开嘅卡邦尼
呢个系用意大利传统嘅做法 用parma ham包住扁意粉
食落首先食得到蛋汁裹住每一条意粉

唔系香港人都唔会睇得明嘅拼音😂
芒椰奶昔上面系海盐味嘅奶盖,
下面就有芒果同埋椰子打碎嘅奶昔
微甜,我个人就好中意呢杯👍🏻

慢煮枫糖三文鱼💰268
三文鱼用慢煮嘅方法整出嚟 真系好嫩滑