2018-04-06
自己对于美心既餐厅都无好感,但见佢装饰几靓,个menu d 野都好似几好, 我份人又最中意就系比机会,睇下伏唔伏,系半自助形式,自己到门口比钱,咁当日我同我男朋友就叫左个意式牛肉猪肉肠意粉同鲜茄汁鸡肉糙米饭,黎到个样好吸引,经过仲见到佢地D意粉都系即炒,仲有意粉上面都会有个蒜蓉包,脆度同牛油都够,但我觉得蒜味可以再多D,是关本人是重口味的。首先,讲一讲意式牛肉猪肉肠意粉,意粉既硬度岩岩好,D汁既杰度都岩岩好,可以每一条意粉都痴住D汁,汁个味同肉肠既味道都岩岩好,成件事好夹,唔系d咩高级既意粉,但系高质既。之后到个鲜茄油鸡肉糙米饭,鲜茄汁既份量同埋个汁都系岩岩好,但鸡肉好似有d鞋同埋唔系好夹到落个饭,如果你唔系好中意食偏硬既饭,都系拣番意粉,因为始终佢用既系糙米饭,我自己就觉得个硬度系可以接受。整体我觉得如果中意影相,呢个地方系个唔错既选择,因为佢地唔单止装修做到好靓,仲配合埋灯光,影相真系点影都靓。下次再去我会试佢d Burger 同咖啡。
下次再去我会试佢d Burger 同咖啡。