2022-05-27 85 浏览
呢间餐厅一开𠮶时已经想去打卡,不过一定劲多人所以一直未去住~等过左热潮再去就perfect🤩虽然去到都多人,但等15min都入到。每枱会有一小篮虾片,劲脆!Menu都好多款,拣左一段时间先决定食咩😂✨软壳蟹和牛汉堡拼薯条 - 个size比我想像中巨好多,开头仲惊紧唔够食,见到咁大𠮶刻就惊食唔晒😂软壳蟹系原只夹落去,有少少微辣,和牛都好juicy好厚身,同个burger好夹,餐厅仲好贴心已经帮我地切左一半~✨肉碎米粉生菜包 - 都系大大碟,肉碎好入味,米粉沾𠮶个特式酱汁好正,连埋生菜夹住好balance唔会腻✨Crispy Chicken Wings - 个外皮炸得好香脆,鸡翼控大爱✨泰式奶黄汤圆 - 好特别,未食过咁多颜色嘅小丸子,汤底系好香浓嘅椰汁,好满足🤤✨鲜椰子沙冰 - 夏天饮好舒服,好有去左海滩嘅feel, 唔会太甜刚刚好

软壳蟹和牛汉堡拼薯条

肉碎米粉生菜包