餐厅: alfafa (樂富廣場A區)
资讯:

2021-04-29 897 浏览
做咗返工狗最怕就系OT🐶,皆因出街食饭要排队同无位!通常我哋都会睇吓订位apps有无折,今次睇中望落几靓仔嘅西餐厅”Alfafa”,8点半入座有5折😱,抵到震啊!食物份量同质素都唔错,座位够大又舒服🌿,推荐比出街开饭嘅你!————————————————👅啖啖肉拼盘($198)👍🏻半只焗香柠春鸡都几厚肉,肉质滑嫩度一般,半份焗酱烧猪肋骨几入味,配角有烤鸡翼、烤鸡肉肠同薯条🍟~餐牌写住无添加激素同即叫即做,食落好似安心啲,建议2-3人share👅焗肉酱千层面配薯蓉($88)👍🏻 焗薯蓉表面㶶㶶地特别香,同底下幼滑薯蓉系两种口感,千层面茄酱味偏甜🍅,加埋拉丝芝士简直系碳水大集合,而且即叫即做,制作需时约20分钟👅Alfafa超级沙律(轻盈$48)👍🏻谂住两个人叫细size都咁大份,有新鲜牛油果同羽衣甘蓝等super food🥑,杏脯干同苹果增加甜味,属于比较有咬口嘅沙律,就算无折都觉得超值~ 👍🏻另外加左$22有4只弹牙大虾,加配系无折嘅————————————————🚩总结:有5折真系好抵食!———————————————— 🌟注意:折扣不包括饮品同甜品,加一服务费以原价计算,优惠以餐厅

————————————————
👅啖啖肉拼盘($198)

👅焗肉酱千层面配薯蓉($88)

👅Alfafa超级沙律(轻盈$48)
👍🏻另外加左$22有4只弹牙大虾,加配系无折嘅

————————————————
🚩总结:有5折真系好抵食!
————————————————
🌟注意:折扣不包括饮品同甜品,加一服务费以原价计算,优惠以餐厅作准
📍 alfafa
地址:乐富联合道198号乐富广场一期UG2 L226&227
🗺地区:#bem黄大仙
📥分类:#bem西餐