2024-01-20
成日经过旺角都见到呢间Cafe ,多谢老板邀请试食,见到冇乜人就会入去叹杯咖啡,呢度环境系清静舒服,夜晚晚餐过去见到入边冇乜人唔使等位就可以入座,入到去当然叫餐厅最出名嘅拉花咖啡,餐厅拉花技术高超曾经攞奖,同埋都有开拉花班可以学吓👍🏻 餐牌都有好多西餐可以晚餐,我就选择左南瓜慢煮鸡胸意大利饭、仪式浓缩咖啡忌廉大啡菇扁意粉、嘢饮方面叫咗伯爵茶朱古力同埋冻嘅Cappuccino,全部卖相都好吸引👍🏻南瓜慢煮鸡胸意大利饭:$98卖相好吸引,好浓郁嘅南瓜味,用咗南瓜汁黎煮嘅意大利饭食落好滋味,慢煮鸡胸反而有意想不到嘅味道,平时煮嘅鸡胸都系好韧难食,但系呢间餐厅煮得几好食,好好入口肉质鲜嫩值得推介仪式浓缩咖啡忌廉大啡菇扁意粉:$98呢碟蘑菇粉劲香咖啡味,食落去都好浓郁嘅咖啡味道风味嘅意粉都系第一次试,面质弹牙口感唔错,加埋浓厚嘅蘑菇汁同埋大啡菇好爽口,亦都有质素嘅意粉好好食👍🏻伯爵茶朱古力:$46净系拉花都已经好有诚意,今次系羊仔嘅图案见到都唔觉得系易拉👍🏻所以打卡都系一流,杯野亦都有好浓郁金莎朱古力味,同埋好香浓嘅伯爵茶味,饮落去好甘香嘅朱古力非常之正👍🏻📍地址:Pause It (旺角)旺角
南瓜慢煮鸡胸意大利饭:$98
仪式浓缩咖啡忌廉大啡菇扁意粉:$98
伯爵茶朱古力:$46
📍地址:Pause It (旺角)
旺角奶路臣街17号THE FOREST地下G11号舖