2020-10-19
Bookmark已久🤤🤤终于的起心肝过黎试试究竟😏半开放式既设计,可以睇住职员整皮摆料焗制,特别治疗放心😍pizza小食即叫即整,所以啲野热辣辣送到眼前👍🏻👍🏻又有效率有质素!蓝芝士苹果薄饼$168-12”呢个pizza简直系呢到既红牌阿姑😌睇住佢即整即焗,热辣辣送到黎。薄饼厚度适中几松软👍🏻以为会好劲芝士咸香味啦,又唔系㖞!比我想像中清淡🤣薄切既苹果存在感唔算好高,不过带来一阵清新😌😌最赞系唔会因为食多左而觉得漏同滞😍研究下试试自己整先😆😆蕃茄芝士焗肉丸$60–5pcs睇相唔好以为系一哥焗猪扒饭🤣🤣佢系juicy到震既蕃茄肉丸😍又系即焗新鲜黎到🤤🤤肉丸争味㖞😋丰富既肉汁又弹牙,少少拉丝芝士,蕃茄味唔算好浓,有时我地会点pizza食😎
蓝芝士苹果薄饼$168-12”
蕃茄芝士焗肉丸$60–5pcs