餐厅: 譚仔三哥米線 (西洋菜南街)
资讯:

2023-01-11 583 浏览
谭仔三哥又出痴X线之作(突袭神经线)🤪🤪当日本野遇上云南野既时候🤯到底会系咩感觉❓🦭直接一句:「Marketing既野真系识条铁」。今次肥豹试左🦭1. 烤原条鳗鱼麻辣汤米线成条鳗鱼咁上🦭仲要好有心机咁用啲豆卜去托住旧鱼唔比佢掂到汤。但一食都系浸晒落啲汤到😂咁就尴尬啦,本身啲鳗鱼酱同啲鱼油就比啲汤洗到一干二净😂两样野真系各自各分开晒,牛头唔搭马嘴咁,都真系唔夹得几紧要😂不过点解都照有三分,系因为佢啲鳗鱼(虽然应该系现货),但起码唔系硬身鳗鱼😂又唔系话好难食既,只系真系唔使特别去试。2. 青花椒香茅雪碧呢杯野真系好新奇,拿本来香茅青柠雪碧有啲铺头都有做,但一加青花椒就真系好怪😂就好似你食完米线碗汤,再饮多碗汤一样😫仲要上面成层个啲花椒油系到🤢三哥呢铺真系玩大左🦭豹言豹语:​重点黎啦,呢个餐系无得转几他野饮😂系咪都收你$78,唔要野饮都系$78。值唔值真系好见仁见智啦🤪虽然出面买成条鳗鱼都唔平既,不过三哥做到咁贵都真系有啲意料之外。
谭仔三哥又出痴X线之作(突袭神经线)🤪🤪
当日本野遇上云南野既时候🤯到底会系咩感觉❓

🦭直接一句:「Marketing既野真系识条铁」。

今次肥豹试左🦭

1. 烤原条鳗鱼麻辣汤米线