🎏️ 食尽油尖旺 — 围炉取暖✨ 有料花胶鸡锅专门店🍲#90cp旺角篇 #90cp中式篇➖➖➖➖➖近期旺角大厦呢头都做咗翻身,除咗有鲜芋仙之外,其实都有呢间新开嘅边炉店🥰 最特别嘅系佢嘅装修系露营装潢,劲firm劲有feel😤美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️(五粒星为满分💯)✨ 新张优惠套餐 $680 (30% off)个人觉得最抵食必然系呢一个新张优惠套餐🤣 而家做紧七折,而且有非常之多嘅嘢食,仲有佢哋主打嘅花胶汤底🤩 佢嘅花胶汤底每日都系限量20个,而且都真系非常足料,原只鸡配上小花胶,一开始店员会suggest 饮几碗汤先真系几胶几补🤫 之后有唔少嘅配料都系跟餐,包括系小牛排,鲩鱼片,鲜肉饺,枝竹卷,水晶粉油麦菜等等😆 真系咩都有!! 当然我觉得最好都系佢嘅小牛,牛味都有嘅而且份量都算大,绝对够晒两个人食👍🏻 鲩鱼片都系另一个好好嘅选择,每片都大大块,而且都几鲜甜😏 而且佢个黑白无常都几特别,分别有两粒白墨鱼同黑墨鱼丸,粒粒弹牙!! 整体都真系够饱而且好足料!! 仲要佢做紧个优惠系like fb/ ig 就送馒头

🎏️ 食尽油尖旺 — 围炉取暖✨ 有料花胶鸡锅专门店🍲
#90cp旺角篇 #90cp中式篇

➖➖➖➖➖

美味指数 😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️
环境指数 🏖: ⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度 👨🏼‍🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指数 💫: ⭐️⭐️⭐️⭐️
(五粒星为满分💯)

✨ 新张优惠套餐 $680 (30% off)

整体都真系够饱而且好足料!! 仲要佢做紧个优惠系like fb/ ig 就送馒头🎉🥳 呢个炼奶馒头都几好食,都算系有中上,真系慌死饱你唔死咁🤣

💰Total: $778

✅ 送馒头呢个就当然系卖点之一!! 除此之外佢嘅装潢都真系几特别,你又有冇试过坐住露营灯打边炉打卡?😌 个人觉得打卡嚟讲都真系算唔错,系有feel嘅

💡温馨提示💡
记得like佢哋嘅社交平台 送多个馒头打包都抵🤣

➖➖➖➖➖
📍 围炉取暖 (旺角)
旺角砵兰街240-244号文华商场1楼C1号舖