餐厅: 元気寿司 (南寧街)
资讯:

2017-04-02 177 浏览
一向都会间唔时食下元气,觉得佢质素都维持到下水准价钱又唔贵,最钟意就系食辣味三文鱼军舰,辣辣地又够惹味。星期日同屋企人食饭,谂住去附近间元气食下啦,发现转左新装修㖞,有新干线系列,小朋友一定岩晒心水啦一坐底唔系好习惯,原来系一人一个mon 点菜(真系大乡里)搞左一轮就食物送到。都几快手,一点好快就到。细细个个种回转寿司已经无左lu, 换左做新干线火车头,你点d 咩食物呢,佢就用架火车送到你面前,你拎完食物,再click 返个制,佢就会返转头架啦头一两下系几好玩既,不过由于佢一到就会哔哔声响,直到你click 制为止。所以成间餐厅都系咁哔哔声响,其实都好嘈下。至于寿司呢,我就觉得水准差左。无咩惊喜,价钱又无特别平无咩优惠。系呢个排左半个钟头队(6点前开始排),然后食饭时候系咁哔哔哔既环境下,其实就真系麻麻享受啦。好似宝宝话斋,而家食元气好似各自各点菜自己食自己,全餐无咩交流,如果想开心family time 就真系唔太岩feel lu.

一坐底唔系好习惯,原来系一人一个mon 点菜(真系大乡里

至于寿司呢,我就觉得水准差左。
无咩惊喜,价钱又无特别平无咩优惠。
2017-04-02
  • 辣味三文鱼军舰