2018-11-11
一日返完工,最钟意约埋朋友去打边炉,第二次再去泰边炉,最欣赏佢个泰式汤底,听讲话有转左新餐牌,应该有惊喜,一于要去试下到达餐厅发觉都好多人,好彩仲有位,坐低就见到新餐牌,原来多左海鲜,海鲜套餐原来都已经包左好多,除左有海鲜,还有牛,猪和羊肉片,再加上各种泰式肉丸等紧食物未到,就出去睇下,见到有小食(虾片,薯条,脆鱼皮),还有一啲泰式榚点糖水可以攞转眼间就火锅配料同埋汤底就到齐,朋友唔食辣,今次要个椰子鸡锅,差点唔记得,原来还有个生菜包,汤底未热前,食左生菜包先,肉碎味道真系唔错,少少辣,加埋泰式香料去炒,好好味😋海鲜每样各有少少,唔够其实可以再叫,另外牛肉真系几靓,雪花纹好靓,主要个套餐份量都好足够,真系唔够就可以再写纸再叫,不过我唔大食😆,已经好鬼饱泰式汤底仍然保持水准,加埋有海鲜,真系值得再来
泰式汤底仍然保持水准,加埋有海鲜,真系值得再来