2021-08-03
室内嘅空间唔大但系整体感觉来讲系好舒服,有一种去咗韩国Cafe嘅感觉🥰 Cafe内嘅Menu相比起其他嘅话系比较抵,而且味道都唔会输蚀❗️😘😘😘嘢饮平均来讲都系40蚊内😋叫咗一份Tiramisu,无论外观来讲定系味道绝对对得住价钱,性价比来讲都算好🤣另外都叫咗两杯嘢饮,个人来讲就比较钟意dark chocolate milk🥰既可以打卡又好饮😋另外因为本人唔系太好咖啡,所以就觉得冇咁好饮。但系钟意咖啡嘅人士,应该对于呢杯嘢饮嘅评价应该会唔错❗️ 所以呢个属于系个人口味唔同😚咁岩撞正有韩星生日应援,墙上都会有明星嘅相片同埋其他应援物品,室内同埋室外都会有🤣室外都会有打卡嘅地方,所以都唔一定要喺室内😘整体来讲对呢间Cafe嘅评价都唔错,系觉得可以再去嘅Cafe😘😘❗️个人建议如果嚟打卡嘅话,着长裤嘅话打卡都几靓💯🤣🤣因为如果着短裙嚟嘅话,喺室外影相就会有好多蚊😹😹