2022-12-02
🍀环境:友人搬到土瓜湾,话同我试下屋企附近既餐厅,呢间就系佢bookmark左既一间日式餐厅,虽然店面唔大,但好舒适 ,睇得出店主用心布置~~~~~~👅味道:🌟 夏日祭生蚝$168日本兵库县出产生蚝,出名肥美creamy,非常新鲜,唔洗加任何调味都好好食!或者可以加埋酸汁搭配,更加鲜甜,呢个价钱真系超值🌟芝士玉子烧$88软绵绵既玉子烧,好似食紧鸡蛋蛋糕咁,超松软,中间仲有半溶芝士,蛋香同奶香互相交融🌟松露半熟牛肉他他$128令人非常惊喜!外皮好香烧烤味,中间鲜嫩既牛肉加上松露洋葱酱,食到停唔到口!🌟明太子油扬豆腐$88又系一道令人惊喜既菜式🙈烧到干身既油扬豆腐加上咸香明太子,好适合佐酒,本身担心会dry,点知又可以恰到好处😀🌟青森青提豚肉卷$48🌟牛第素肉丸串$38🌟脆皮风鳝$88🌟 亚波美手羽先$48跟住大家order左几款串烧,都颇有惊喜!食材搭配新颖,有提子豚肉,又有素肉丸🙈当中脆皮风鳝好出色,厚肉鲜美,必试
~~~
~~~