2017-08-18
话说有晚难得收早。嗯,其实都差唔多10点先收到工。听朋友介绍话呢间拉面几好食。可惜上次去到已经关门了。今晚大概10点20到达。侍应告知10点30分last order,以我极速既决定能力同进食速度又有咩难度呢?等食时细细观看店虽小,但充满日本小店的味道。周围的客人都系饮酒客。我点左辛味味增拉面。老公好似点左普通拉面??再加一客煎饺子。我点左中粗既拉面。老公就点左幼拉面。佢钟意面淋d,我就钟意有咬口既面。其实我果碗面既质感有d似炒面果d面?略嫌淋左dd....相反老公果碗要求淋d既面就嫌有点硬...饺子就中规中矩。但酱汁不是分开上的。希望下次有充足时间可以试埋其他小食。Btw,可能前面就系大排档。走时我竟见到一只"大强"停左系店内木门上。吓得我9秒9冲出门口。整体黎讲呢间店好岩三两知己饮下酒食下小食多d。
希望下次有充足时间可以试埋其他小食。
整体黎讲呢间店好岩三两知己饮下酒食下小食多d。