2019-07-24 65 浏览
之前听朋友讲过刘一手火锅,今次终于有机会去食啦😍我地特登拣一个无咁多人食既时间去慢慢叹,唔洗咁急😀汤底方面都有好多款,有一款一定必叫-麻辣锅😍仲话如果唔够麻或者唔够啦都可以再叫😂另一款就叫左养生锅,好像如果汤底系养生款,感觉食多啲都无咁罪恶感🤣当然本身养生锅都有吸引力,入面已经有鸡,花胶,淮山,可以叫少几样𩠌。汤底都好浓味,所以要饮下汤底先得✌️我本身都好钟意试下唔同菜式,所以今次叫左牛骨髓😏牛骨髓本身唔会话有咩臊味,反而要调味料调下味,最啱麻辣味😊仲有爆浆牛肉丸,超爆汁,呢个侍应姐姐诚意推荐😂食落唔单单系有牛肉,仲有牛筋部分,好有口感。双拼油炸鬼墨鱼滑虾滑,呢款热辣辣就可以食,亦可以滚滚2秒食,如果惊唔够饱,呢款食得好饱。