2017-01-11 821 浏览
朋友黎到香港,就打算请佢食餐好嘅!前一晚先用openrice book位,好彩仲有位!Book左7点半,7点3黎到已经可以入座。上一次黎要等,今次黎反而无咩人。坐低睇左阵餐牌就点菜啦,要注意大部份串烧都要点2串,所以人多黎会比较容易点,又可以试到多啲种类。今次黎有某啲串烧晚市有8折,咁啱有我地想食嘅嘢叫左芝麻豆腐,鸡翼,盐烧猪颈肉,盐烧牛肉,秋葵牛肉卷等等。。盐烧牛肉秋葵牛肉卷只系影左呢2种串烧就挂住食无再影相luuu..虽然系串烧,不过食落其实都好饱。其中印象最深刻系盐烧猪颈肉,虽然我食𠮶阵已经冻左,不过食落一啲都唔油腻,仲好好味另外,盐烧牛肉都好味,牛肉好嫩,虽然咬落都几红但食落口唔会觉得好生。可能因为客唔算多,所以啲waiter都好好服务,keep住换碟同加水。如果价钱更亲民同埋唔一定要最少点2串,一定会去多啲。

盐烧牛肉
秋葵牛肉卷

只系影左呢2种串烧就挂住食无再影相luuu..

如果价钱更亲民同埋唔一定要最少点2串,一定会去多啲。
2017-01-10
  • 盐烧猪颈肉