成场都唔系爆晒场或有人等位!我都未食完,又唔问人,就收人野!收完一个话唔好收,未食完!又走黎下一个阿姐走黎收!佢地见唔到人仲食紧野架!都唔识问下人仲要唔要架!系咁差只手黎执呢样果样!都见到人仲食紧吧!有冇赶成咁??比钱时问佢下次系咪可以唔要碟酸菜,因为仲要收钱,一来我冇想食果碟野!仲要收钱!d姐姐又冇讲!咁我后尾望到牌有写12蚊碟!所以我只系问,咁下次系咪可以唔要!个阿姐答我:你唔要关我咩事,你自己唔出声!! 呢d职员服务态度好成咁!可能你地公司都觉得冇咩所谓啦!比钱签卡出单出得一张!张单写无需签署!一来我冇讲唔要单,咁你唔识用部卡机又唔识印多张出黎!唔该学下先啦大姐!我建议你地舖头,需要再培训下d员工!D食物就ok la,纯粹附近好似冇晒素食先会间唔中帮衬下架咋!但麻烦请d会答人野既职员lo!唔知冇问题咪学lo,唔会同个客讲,关我咩事呀?我黎食野仲要比你凶架?不如你张贴,唔好问野系舖头!或者要唔要酸菜都比人地有选择!唔系个个人都想食!
成场都唔系爆晒场或有人等位!
不如你张贴,唔好问野系舖头!
或者要唔要酸菜都比人地有选择!唔系个个人都想食!