2023-09-19
听闻呢度嘅日式放题有松叶蟹脚食,所以特登嚟试一试🤩闲日夜晚上嚟,好彩冇乜人,唔洗同人争同等好耐🥳餐厅有4个唔同等级嘅放题可以拣,简单啲嚟讲就系愈贵就越多嘢食拣,同埋食物嘅品种都贵啲🤪因为想食松叶蟹脚嘅关系,所以就拣咗最贵𠮶个D餐极致组合🤓其实C餐都有松叶蟹脚,不过D餐就再多咗大拖罗刺身🤤第一轮样样刺身都嗌啲试下,有几个刺身系特别会翻啅,分别系鲍片、大拖罗、池鱼、松叶蟹脚、带子🤗鲍片系甜,唔系无味𠮶啲平嘢;大拖罗唔洗多讲,就系肥美;松叶蟹脚系多肉,唔系幼脚剪完得2条丝𠮶种👍🏻之后试埋熟食,蟹盖同鹅肝系值得翻啅,另外仲嗌咗个牛肉锅暖下胃🐮饮品多到数唔哂,重点系连酒精类饮品都系任饮,有唔同牌子嘅啤酒🍻仲可以喺自助区斟梅酒、清酒🍶自助区一如既往有啲小食、炸物、冻盘、甜品,但因为我哋想留肚食多啲刺身所以冇拎过😂最后甜品除咗每人一杯Haagen Dazs雪糕杯,仲可以去自助区拎雀巢雪糕或者雪米糍😎整体成餐饭性价比都好高,同埋上菜速度好快亦都冇漏单👏🏻
闲日夜晚上嚟,好彩冇乜人,唔洗同人争同等好耐🥳
因为想食松叶蟹脚嘅关系,所以就拣咗最贵𠮶个D餐极致组合🤓
其实C餐都有松叶蟹脚,不过D餐就再多咗大拖罗刺身🤤
整体成餐饭性价比都好高,同埋上菜速度好快亦都冇漏单👏🏻