2018-06-11
私房菜食得多 西式私房菜今晚都系第一次食餐厅入面光线柔和 走既系浪漫路线由于自己早到左 同侍应倾左几句原来呢度可以玩埋包场 闹市入面可揾到个包场既场 唔易嫁好 人齐喇 今晚绝对系满足既一晚 由头盘到甜品都真系笑住黎食面包蓝先黎个热身 面包配三款唔同既牛油 (分别为:蕃茄味,海盐味,黑松露味)问我既话觉得最特别既就一定系蕃茄味 牛油同蕃茄呢两个factors加埋一齐真系第一次试 好特别虾刺身呢个虾刺身系送嫁 wow好简单 只要like佢地既facebook专页就得轻松有新鲜既刺身食 系满足既一件事香煎鹅肝 鱼子酱鹅肝接住落黎两个唔同口味既鹅肝绝对系各有千秋两款鹅肝一热一冷 同样入口即溶 同样大大件香煎鹅肝属于较传统口味鱼子酱鹅肝系冻食 鹅肝上面配有一层焦糖配搭非常特别 大家可以一试黑松露浓汤 龙虾汤汤方面 我地各自叫左个唔同既汤我作为一个热爱龙虾既人 紧系简龙虾汤喇味道浓郁 系我最爱既味道 黑松露浓汤既味道都非常够 可用浓黎形容呀带子龙虾汁意大利饭又系龙虾related太好 带子大大粒要切返刀先系一个正常既size哈钟意食rissotto既朋友
餐厅入面光线柔和 走既系浪漫路线
由于自己早到左 同侍应倾左几句
原来呢度可以玩埋包场 闹市入面可揾到个包场既场 唔易嫁
面包蓝
虾刺身
呢个虾刺身系送嫁 wow
好简单 只要like佢地既facebook专页就得
到最后黎个happy ending吧
个人比较喜爱伯爵茶蛋糕 茶味非常浓郁
食左好几道浓味既菜 食返个伯爵茶cake真系非常清新
食到最尾咁岩见到隔离枱朋友应该系庆祝女朋友生日
走之前多口问左问个度个职员 原来呢度除左唔收砌饼费 开瓶费都唔收 又真系几好bor!