2024-07-17
呢一间开咗唔系好耐嘅牧羊少年,装修格调好似比其他分店更加靓!✨✨见到佢哋近排推出咗套餐,二人套餐嘅价钱只系$428~入面包括咗小食🍤、意粉🍝、主菜🥩、两杯饮品🍹同埋两个甜品🍨,计返比起散嗌平唔少㗎~小食我哋就拣咗金沙咸蛋黄凤尾虾🍤,超级推荐大家跟住嗌尼一个小食,一盘大约有8至10只金沙虾,咸蛋黄酱超充足,好惹味!😍😍至于意粉同埋主菜,我哋就拣咗蒜香牛肉碎松露酱杂菇意大利粉 同埋 红酒烩牛面肉伴薯蓉.烤澳洲西兰花🐮🥦,红酒烩牛面肉好有惊喜,肉质好腍,而且好入味,配埋有奶香味嘅薯蓉,两者简直系Perfect match!🙌🏻🙌🏻佢哋饮品嘅选择都超级多,拣咗好耐最后就决定要抹茶可可朱古力 🍫 同埋 冰梨无花果白桃乌龙芝士奶盖 🍑,两杯嘅味道都好唔错,我自己就特别钟意冰梨无花果白桃乌龙芝士奶盖🍐🥛,上面有浓厚嘅芝士奶盖,下面嘅果汁真系食到果蓉,感觉好真材实料!套餐最后总括送两杯Häagen-Dazs 雪糕杯,为呢一餐画上完美嘅句号!🫶🏻🫶🏻