2021-10-02
呢间西餐嘅环境好有格调,而且装修得好靓好有设计特色,座位宽松,啱晒一班朋友黎吹下水。价钱方面都好平民,仲要免收加一,真系好抵食呀😆====—====—====—====—🍄🍠黑松露蕃薯条($58)呢个炸蕃薯条配埋黑松露酱,食完一条之后就不断食到停唔到口。本身以为炸蕃薯条会好干,点知点上黑松露酱会带黎一个好惊喜嘅感觉!🍗微辣咸蛋黄单骨鸡翼($68/8bones)好香咸蛋黄味嘅鸡翼,炸皮唔会太厚,食落好juicy,再加上有少少香辣味,好match,好好味。🍕意大利香肠鲜菠萝薄饼($68)呢个pizza真系必叫之一,真系好好味!呢个pizza同普通pizza有分别,佢有好多芝士🧀,啱晒芝士控嘅我地🥰pizza上仲有香肠片同新鲜菠萝,出面嘅pizza系用罐头菠萝架!所以呢个价钱食到呢个pizza真系好抵呀,重点系好好食呀!😝😝🐄美国安格斯特级平铁牛扒($118/8oz)近期好兴嘅慢煮法,今次嗌左呢个慢煮牛扒好正,5成熟,整得啱啱好。再加上慢煮嘅关系,锁住牛扒嘅肉汁,肉质好嫩滑,又有肉味。再配埋黑胡椒同海盐嘅调味,好夹。仲有青瓜🥒同黄椒做配菜,好味到连配菜都食埋🥰🍹冻水果茶($42)呢杯水果茶唔
价钱方面都好平民,仲要免收加一,真系好抵食呀😆
====—====—====—====—
🍄🍠黑松露蕃薯条($58) 呢个炸蕃薯条配埋黑松露酱,食完一条之后就不断食到停唔到口。本身以为炸蕃薯条会好干,点知点上黑松露酱会带黎一个好惊喜嘅感觉! 🍗微辣咸蛋黄单骨鸡翼($68/8bones)
好香咸蛋黄味嘅鸡翼,炸皮唔会太厚,食落好juicy,再加上有少少香辣味,好match,好好味。 🍕意大利香肠鲜菠萝薄饼($68)
🐄美国安格斯特级平铁牛扒($118/8oz)
🍹冻水果茶($42) 呢杯水果茶唔会太甜,啱晒怕肥嘅我😀有好香嘅茉莉花茶底,配上各款新鲜水果,有蓝莓🫐,芒果🥭,菠萝🍍等等,好正呀😝
🍦Haagen Dazs雪糕($13/杯) 只要堂食就可以嗌$13蚊一杯嘅Haagen Dazs雪糕🍦,有多款口味选择。我同朋友就拣咗比利时朱古力🍫同士多啤梨味🍓,对出面比真系好平呀😝
====—====—====—====—