2021-07-24
今次又黎翻桌呢间位于南丰纱厂既coffee shop,之前既食后感都唔错,坐得舒服之余,食物饮品都唔差。All Day Breakfast丰富~~~酸种面包外脆内软,牛油果酱带少少柑橘既味道,多左一分清新既感觉。炒蛋好滑,奶香味好突出,我好钟意❤️仲有鸡肉肠,烟肉,烟三文鱼同薯饼~~~Salmon Fillet & Quinoa Fig Salad三文鱼又系煎到皮脆肉嫩~~~香口得黎唔奥有热气既感觉。无花果沙律既调味好好,酸酸甜甜几开胃。不过份量唔算好多,男士有机会唔够。Mocha虽然稍为偏甜左少少,朱古力味同啡味都算比较平衡,饮落去感觉都几暖心❤️Cold Brew有几款可以拣,我就拣左Anton Street。Slight fruitiness, with dark chocolate & whisky flavour, 算系略为浓厚既一款cold brew。入口都将来厚身,好滑,的确略带果香同有几强烈既朱古力味同酒感~
All Day Breakfast
Mocha
Cold Brew