2019-01-16 201 浏览
呢间餐厅系岩岩开的时后,系有海量的人们系门口排队。近呢几次去到都见到无咩人,心谂终于有得试了!餐厅无Dinner Set,全部都要散叫。朋友仔叫左一份卡邦尼蛋汁义大利面。面较淋身,忌廉味唔重。呢客黑松露忌廉意粉加了即刨黑松露,见到即刻叮左声,就系你了!本身以为个汁再加即刨的黑松露,一定会好香⋯ 但嗅落去唔够香,食落都无咩味,真心有D失望。蒜蓉牛油焗鲜杂菌系用锡纸包住焗,打开个时都几香牛油味。朋友仔叫左杯青苹果香柠薄荷茉莉花茶,入口清清地,还可以。绿茶牛奶有可爱的三眼仔拉花,不过饮落绿茶及牛奶味都唔浓。隔离连锁咖啡都都好饮好多⋯ 我们两个女仔食完都唔多饱,最后去左M记食热气野去(笑)==============================钟意我分享的,我邀请你订阅我的食评,我会继续与大家继续发掘有咩CP高的冰粮!(敬礼)

卡邦尼蛋汁义大利面

即刨!鲜黑松露忌廉意粉

蒜蓉牛油焗鲜杂菌系用锡纸包住焗,打开个时都几香牛油味。
蒜蓉牛油焗鲜杂菌

蒜蓉牛油焗鲜杂菌

朋友仔叫左杯青苹果香柠薄荷茉莉花茶,入口清清地,还可以。
青苹果香柠薄荷茉莉花茶

绿茶牛奶

我们两个女仔食完都唔多饱,最后去左M记食热气野去(笑)