2022-08-02 215 浏览
入嚟长洲,事前揾定想去嘅小店, 见到呢间啲食品饮品卖相好靓,一早book mark 定🤭如果无get 错店员嘅关系, 应该系家庭式经😌😌细佬好帮手, 因为店内无位, 唯有坐外面,细佬好好人好主动咁帮我哋安排啲櫈, 唔够櫈就上楼拎, 又帮我地揸机影相🤪🤪🤪芋泥近年大热,叫左份芋泥肉松多士,香甜芋泥又配上咸香肉松,好味😋赞👍🏾👍🏾👍🏾细佬又向我推介「店长爸爸白雪菠萝包」, 唔系日日有, 既然咁难得就试下啦, 叫完之后就听到无晒, 果然抢手🤭🤭店长爸爸亲手整,新鲜菠萝包个皮好脆,正😄到靓靓饮品, 叫左平安包特饮- 紫芋抹茶包、 平安包特饮- 芝麻包、薯不知情、中央花开三十目、白桃乌龙,杯杯好唔差, 好睇又靓之余, 系饮得落口嘅,唔系得个样😆😆