2024-01-07
呢间老店已经开业好多年,装修好似一间小居酒屋咁🏮,好温馨。入到去,见到好多顾客都系老顾客,好有人情味☺️我试咗几款野食,包括芥辣八爪鱼、鸡白汤拉面、特制豉油拉面、明太子鱼饼同烧油甘鱼腩。首先,讲返芥辣八爪鱼,啲八爪鱼粒粒配芥辣酱系微辣带点攻鼻。做前菜啱哂。然后,我试咗鸡白汤拉面同特制豉油拉面。鸡白汤拉面个汤底好鲜甜,汤底入面有淡淡嘅鸡肉味,真心好正好惊喜😋我不自觉地饮咗好多汤。面条煮得恰到好处。特制豉油拉面个汤底有浓郁嘅豉油味道,配料有紫菜、叉烧等。叉烧煮得好软淋,好好味👍🏻另外,试咗明太子鱼饼同烧油甘鱼腩。明太子鱼饼,明太子味道好浓郁,鱼饼弹牙,好好食🤤烧油甘鱼腩系好滑嫩,烧味好香,令人回味无穷。
另外,试咗明太子鱼饼同烧油甘鱼腩。明太子鱼饼,明太子味道好浓郁,鱼饼弹牙,好好食🤤 烧油甘鱼腩系好滑嫩,烧味好香,令人回味无穷。