2023-01-31 102 浏览
男朋友话揾左间餐厅带我去食🙈 佢话想比个惊喜我㖞😂 感觉都几浪漫嫁,平时好少带我来呢d咁高级既地方,不过佢今次又真系冇带错我来,环境唔错,有得打卡,又食得开心嘅餐厅🥰 我地叫完野之后,都唔系话等好耐既,第一就到了⋯西班牙鲭鱼,慢煮茴香,番红花,青口汁⋯真系好好食㖞!好好味鲭鱼既味道好新鲜仲有好重既鲭鱼味,加埋番红花真系劲正阿,系出面都食唔到咁高质,跟住再食埋⋯自家制炖牛面颊宽条面,巴马臣芝士⋯哇!又系好高质,入面既寛条面劲好食,佢同啲汁混埋食完都唔会觉得济,份量仲要食到够饱,另外佢自家制既牛肉真系好够味,劲钟意食,男朋友话一定要白酒配红酒先够浪漫阿,最后饮到有少少醉意,今日既晚餐好开心好难忘,期待下次又来浪漫一下🫶🏽