2024-03-20
呢间日式居酒屋真系好令人惊喜,食完之后嘅感觉真系好满足!佢哋嘅食物精致又有特色,每样都好好味,仲好打卡able。其中有啲食物真系特别出色,例如紫苏羊肉串。个紫苏叶嘅香味同羊肉嘅鲜嫩结合得好好,真系令人回味无穷。另外一样我最爱嘅就系JabJab海胆鸽肉手卷。啲海胆鲜甜滑顺,同埋鸽肉嘅香味同埋脆脆真系好配合,令味蕾享受到极致。Prime牛肉乌冬都好出色,牛肉肉质嫩滑多汁,同乌冬一齐煮熟,令汤汁更加鲜美!真系一碗好赞嘅乌冬面。免治鸡肉串又系一个大惊喜,啲鸡肉好多汁,烧得刚好,配埋兰黄蛋一齐食又系好到恰到好处。牛油果天妇罗虾同明太子墨鱼饼都系我嘅心头好。牛油果天妇罗虾外脆内嫩,脆嘅虾同牛油果嘅组合真系好香口!而墨鱼饼嘅味道鲜美,饼皮香脆,入边烟靭,真系一样令人上瘾嘅小食。呢间中环嘅日式居酒屋真系一个食得开心又满足嘅地方。食物唔止好味,仲好好睇,每一样都系厨师精心设计同制作。而且佢哋嘅服务都好好,环境舒适,真系一个好适合同朋友一齐去嘅地方。