2023-08-16 153 浏览
尖沙咀🇭🇰 有气氛楼上居酒屋🏮今次一行6人 嗌左好多野食🌟一啲我觉得系推荐嘅😍 ..🔸明太子炭火牛油烧饭团 $𝟕𝟐 🌟🔸三文鱼三文鱼子烧饭团 $𝟕𝟖 🌟🔸酱油烧饭团 $𝟒𝟖 🔸炭火烧拼盘6串 $𝟏𝟖𝟎 🌟🔸烧羊扒 $𝟖𝟖 🌟🔸自家制免治鸡肉串 $𝟑𝟔 🌟🔸超浓厚鸡汤乌冬 $𝟖𝟖 🔸明太子煎蛋卷 $𝟕𝟖 🌟🔸鸡汤卡邦尼拌乌冬 $𝟖𝟖 🌟🔸盐烧牛舌 $𝟔𝟖 🔸海胆汁烧蚝 $𝟏𝟏𝟖 🌟⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯►明太子炭火牛油烧饭团◄ ►三文鱼三文鱼子烧饭团◄ 两个饭团都好正,饭团外脆内软,有少少饭焦香😍 明太子同三文鱼子份量都算多~ ►炭火烧拼盘6串◄ 如果太多选择唔知拣咩好,推介大家拣呢个串烧拼盘,款式随机,但一定会有一串免治鸡肉串同一串鸡翼😋►鸡汤卡邦尼拌乌冬◄ super good! 有芝士、烟肉、蛋黄,捞匀食超惹味好creamy,不过食得多有啲腻🤣►海胆汁烧蚝◄ $118一客有4件,我地叫左一客半 一人一只,海胆汁超浓,配埋烧蚝食好正🤩 但一人一只就够,食得多应该会济😂.平日晚上去都几full 建议去之前可以book左位先🙈食物种类都几多 不过好似2-4人去会食得饱啲多啲 因为
尖沙咀🇭🇰 有气氛楼上居酒屋🏮

►明太子炭火牛油烧饭团◄
►三文鱼三文鱼子烧饭团◄

►炭火烧拼盘6串◄

►海胆汁烧蚝◄

平日晚上去都几full 建议去之前可以book左位先🙈食物种类都几多 不过好似2-4人去会食得饱啲多啲 因为我地6个人去食但又唔想叫太多重复🔁 所以每人都系食少少🤏🏼唔系好够喉~

📍Akoya
🗺️尖沙咀宝勒巷10号3楼